Facebook Twitter LinkedIn E-mail RSS
magnify

¦incloud SaaS Sharepoint

Här är vår ”stand alone” lösning för dig som bara vill ha MS sharepointharepoint.
Du betalar bara för storleken på din share point. Det finns massor avfärdiga mallar så du snabbt kan komma igång med din sharePoint.

SharePoint: Microsoft SharePoint Foundation 2010 är en kraftfull plattform för att bygga Intranät. Du kan dela dokument och  arkiv, kalendrar, uppdragslistor,  företagsportal och projektetspecifika webbplatser. Det finns ingen hårdvara eller mjukvara att hantera. Den är åtkomlig när som helst, var som helst via en webbläsare.

• Dela dokument. Med ett centralt dokumentarkiv, kan du enkelt dela dokument i hela företaget. Länka till den senaste versionen av dokument. Låsa dokument medan det redigeras så att ingen skriver över andras arbete.
• Skapa bloggar och wikis. Ditt företags anställda kan enkelt dela information, kunskap och aktiviteter.
• Hantera projekt. Skapa projektspecifika webbplatser med inbyggd uppgiftslista, kalender och olika dokument samarbetsfunktioner för att organisera ett team kring specifika uppgifter och deadlines.

Du beställer tjänsten här.
Uppstartskostnad för denna tjänst är samma som den beställda månadskostnaden så den första fakturan blir 2 x månadskostnaden.  Alla tillägsbeställningar görs sedan i kontrollpanelen. Du har givetvis minst 28 dagars test men uppstartskostnad kommer dock att faktureras oavsett!

Kostnad för +500 MB vid sidan av de bundlade storlekarna är 195 kr per månad och i 500 MB steg, exklusive moms
Önskas hjälp med uppsätning och installation så debiteras en timpenning på 695 exklusive moms.

Alla priser på denna sida är månadskostnad om inget specificerats samt exklusive moms.

Observera att antalet användare är obegränsat!

Order ¦inclouds Sharepoint